Kontakta supporten
För hjälp med Auriezon, feedback eller frågor om integritet, skicka ett e-postmeddelande.[email protected]I appen erbjuder Kontakta oss separata feedbackar och skisser på buggrapporter. Dessa skisser inkluderar appversion/bygge och iOS- eller iPadOS-version; du kan granska, redigera eller ta bort den informationen innan du skickar den.
För en buggrapport, inkludera en kort beskrivning och stegen som ledde till problemet. Skärmdumpar är valfria; ta bort känslig information innan du delar. Auriezon bifogar inte automatiskt dina sparade poster eller foton. Skicka inte lösenord eller kortuppgifter för betalning.
Vi använder supportkorrespondens för att svara på din begäran, inte för reklam, marknadsföring eller profilering. För frågor eller förfrågningar om personlig information som du har skickat till oss i supportmeddelanden, inklusive åtkomst, korrigering eller radering där det är tillämpligt, kontakta samma supportadress. Se vårIntegritetspolicyför appdata och valfria iCloud-tjänster.
Stödjande korrespondens och retention
Supportmeddelanden hanteras via vår Apple iCloud Mail-brevlåda. Rutinmässiga konversationer som inte längre behövs för en öppen begäran tas bort från den aktiva brevlådan efter sex månader utan att ett meddelande har mottagits eller skickats i konversationen. Pågående begäran, specifika juridiska skyldigheter eller rättsliga anspråk kan motivera en längre lagring av den information som behövs. Meddelanden som flyttats till Skräppost kan stanna kvar där i upp till 30 dagar under iCloud Mails raderingsprocess. Denna regel gäller för support-e-post, inte för dina Auriezon-poster eller privata iCloud-filer. SeIntegritetspolicyför detaljer och dataskyddsrättigheter.
Synkronisering av lokala data och iCloud-inställningar
Auriezon-butikens inställningar, nedräkningar, evenemang, påminnelser, minnen, schema och fokusdata lagras främst på din enhet. Om du aktiverar iCloud Sync använder de stödda inställningarna och posterna Apples iCloud-nyckelvärdesbutik mellan enheter som är inloggade på samma Apple-konto. Inte alla tillfälliga sessioner eller enhetsspecifika inställningar synkroniseras nödvändigtvis.
Synkronisera foton och bakgrunder
Premium Sync Foton och bakgrunder är separat från inställningssynkronisering. Den är avstängd som standard: aktivera iCloud Sync, aktivera sedan uttryckligen medie-synkronisering på varje deltagande enhet och bekräfta uppladdningsalternativet. Den synkroniserar foton som redan har lagts till i Minnen och anpassade foton- eller videobakgrunder via din privata CloudKit-databas, inte hela ditt fotolåda.
Använd samma Apple-konto på båda enheterna, kontrollera tillgängligt iCloud-lagring och använd Wi-Fi om du inte har tillåtit mobildata. Behåll lokala kopior eller separata säkerhetskopior av viktiga filer. Överföringar kan vänta på nätverksåtkomst eller Apple-tjänster; synkronisering är inte en oberoende säkerhetskopia. Att stänga av mediasynkronisering behåller lokala filer och raderar inte automatiskt befintliga molnkopior. Granska kontot innan du aktiverar synkronisering efter att ha bytt Apple-konton.
Påminnelser, widgetar och liveaktiviteter
Kontrollera behörigheter för aviseringar och inställningar för systemfokus om en varning inte visas som förväntat. Startknappar, minne, påminnelser och världsklockwidgetar finns tillgängliga via systemwidgetgalleriet på stödda enheter. Liveaktiviteter och kontrollcenterkontroller beror på enhetens och operativsystemets stöd samt de relevanta appinställningarna. Vissa funktioner kräver Premium. Uppdatering av widgetar och leverans av aviseringar hanteras av iOS eller iPadOS och kan bli fördröjda.
Nattskåp och displayinställningar
Nightstand erbjuder sina egna utseende- och visningskontroller. Du kan stänga av med den konfigurerade gesten eller dess Stäng-kontroll. Nightstand och Håll skärmen vaken kan hålla skärmen på; stäng Nightstand eller inaktivera den relevanta inställningen när du inte längre behöver den.
Köp, prov och återställning
Där det är tillgängligt låser månatliga och årliga prenumerationer samt engångslivstidsköpet upp Premium. Ett berättigat årligt erbjudande kan inkludera sju gratis dagar, följt av det årliga priset som anges av Apple om inte det avbeställs. Köpsidan visar aktuella priser och villkor. Använd Återställ köp med samma Apple-konto för ett berättigat aktivt prenumeration eller ett livstidsköp. Kontrollera kontot och kvittot om det inte finns något att återställa.
Återbetalningar och prenumerationer
Apple hanterar fakturering och återbetalningsförfrågningar i App Store. Hantera eller avbryt prenumerationer i Inställningar > ditt namn > Prenumerationer. Om du inte vill fortsätta med en provperiod, avbryt minst 24 timmar innan den slutar. Att ta bort Auriezon avbryter inte en prenumeration. stiftKöp och återbetalningarför detaljer och officiella Apple-länkar.
Exportera eller radera data
När du väljer Export eller Dela skickas den valda informationen till den destination du väljer via delningsarket i systemet. Vi tar inte emot exporterade filer automatiskt. Att radera Auriezon tar bort lokal appdata som hanteras av iOS, men raderar inte nödvändigtvis iCloud-data, enhetsbackup, exporterade filer eller Apple-köphistorik. Hantera dessa separat.
Relaterad information
Integritetspolicy · Användarvillkor · Köp och återbetalningar
Lösenordsskyddade säkerhetskopior
I appversioner som visar lösenordsfält vid Exportdata krypteras nya .bnk-kopior med AES-256-GCM med en nyckel härledd från ditt lösenord med PBKDF2-HMAC-SHA256 (600 000 iterationer), ett nytt salt och en ny nonce. Kopian kan innehålla de valda inställningarna, sparade poster och minnesfoton; anpassade foton och videobakgrunder ingår inte. Importen ber om exportlösenordet innan de skyddade innehållet visas och låter dig välja vad du ska återställa. Fel vid autentisering stoppar importen innan sparade data ändras. Vi tar inte emot eller lagrar ditt säkerhetskopieringslösenord och kan inte återställa det eller återställa en säkerhetskopia utan det. Använd ett långt, unikt lösenord och förvara det separat på en säker plats. Äldre appversioner kan skapa okrypterade säkerhetskopior, och nyare versioner kan fortfarande importera dessa filer. Ett binärt format eller en .bnk-tillägg är inte kryptering. Filtyp, ungefärlig storlek och information om krypteringsformat kan fortfarande vara synliga. Kopior som redan har exporterats eller delats raderas inte automatiskt när du raderar data i Auriezon. Spara eller dela endast säkerhetskopior till destinationer du litar på. Lösenordsskydd för en exporterad säkerhetskopia är separat från de skydd som erbjuds av iOS eller Apple iCloud.
Du väljer destination och mottagare och hanterar sparade eller delade kopior. Externa tjänster har egna villkor. Vi tar inte automatiskt emot exporter. Våra lagstadgade säkerhetsskyldigheter och dina tvingande konsumenträttigheter gäller fortfarande.